Ankaradaki En Güvenilir Oto Computest Firmaları Hangisi

Ankaradaki En Güvenilir Oto Computest Firmaları Hangisi

Ankaradaki En Güvenilir Oto Computest Firmaları Hangisi

Ankara’da ikinci el araç alınırken araç kontrol yaptırmak için güvenilir bir oto ekspertiz firması aranmaktadır. Garanti Komputest firmamız oto ekspertiz Ankara ihtiyaçlarında güvenilirliği ile hizmet veren bir firmadır. Gerek oto ekspertiz fiyatları olsun gerekse yapılan testlerin doğruluk oranı olsun seçilebilecek en iyi firmadır. Güvenilirliğimizi ve kalitemizi daima korumak için kullanmış olduğumuz test cihazlarının kalibrasyonlarını düzenli olarak yaptırıyoruz. Bu sayede en iyi ve doğru sonuçları vererek ikinci el araç almak isteyenlere araçlar hakkında bilgi vererek en karlı alışverişi yapmalarını sağlıyoruz. Araç kontrolü için getirdiğiniz araçlar tamamen objektif ve tekrarlanabilir ölçümlerle test edilerek raporlanmaktadır. Bu sayede araç ile ilgili aklınızda en ufak bir soru işareti kalmayacaktır.

Yaptığımız testler sonucu size sunmuş olduğumuz oto ekspertiz raporu imzalı olarak verilmektedir. Araç aynı şartlar altında kaldığı sürece fark edilmeyen ve zarar etmenize neden olan bir arıza bulursanız bunun hukuki sorumluluğu bizi ilgilendirmektedir. Bu yüzden yapılan testlerde ayrıntılı şekilde inceleme yapılmaktadır. Testlerde yanlış sonuç verilmemesi için tüm testler özenle gerçekleştirilmektedir. Oto ekspertiz raporu geçerlilik süresi için yasal bir sınır bulunmamaktadır. İkinci el araç alacaklara tavsiyemiz ise en güncel süreli rapora göre işlem yapmalarıdır. Bu da araç alırken mümkünse almadan önce kendilerinin test yaptırmasıdır. Çünkü rapor sonrası araçta herhangi bir arıza ya da kaza meydana gelmiş ve değişen durumlar olmuş olabilir. Bu yüzden araç almadan önce kendiniz mutlaka aracın testini yaptırın.

Mobil oto ekspertiz hizmetlerimiz sizin ya da aracın gelemediği durumlarda test istasyonu dışında test yapılması hizmetleridir. Araç oto ekspertiz ekibimiz içinde test için gerekli tüm ekipmana sahip olan test aracı ile test yapılacak olan aracın başına gelerek aracın testlerini yapmaktadır. Test sonucu çıkan raporu size mail, posta ya da telefon aracılığı ile iletiyoruz. Oto ekspertiz raporu olarak istasyonda verdiğimiz full paket raporlarda Motor performans testi, boya kontrol cihazı sonuçları, fren testi sonuçları ve süspansiyon testi değerleri ile kaporta durumunu gösteren değerler yer almaktadır. En ayrıntılı rapor için mutlaka full paket test yaptırınız.

Benzer Yazılar

Motor performans testi (dyno testi), yol testi, boyalı parça tespiti, araç altı kontrol, araç beyin kontrol, şasi, tavan ve değişen kaporta parçası, rot ve rotil (rotbaşı) kontrolü, aks, amortisor, süspansiyon, motor salıncak, elektronik klima ve klima gazı kontrolü, radyo/teyp, medya player, elektronik camlar, silecek, sunroof kontrolleri, fren, kampana, disk ve tutuş kontrolleri, ön arka dingil kontrolleri ve bilgisayar çıktısı teknik rapor verilmektedir.

soru-icon