Ankara Oto Ekspertiz Ücretleri

Ankara oto ekspertiz firmaları

Ankara Oto Ekspertiz Ücretleri

Ankara oto ekspertiz firmaları arasında bulunan Garanti Komputest firmamız en iyi araç kontrol raporunu hazırlamaktadır. İkinci el araç ticaretinde güvenli alım satım yapmak için ekspertiz incelemesi tarafların daha doğru bir ticaret yapmalarını sağlamaktadır. İkinci el araçların alım satımında aracın durumunu en doğru şekilde ve rasyonel değerlerle yansıtan komputest raporu sayesinde aldığınız araca dair tüm bilgilere rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Firma olarak full test paketlerinde 299TL ücret bedeli alıyoruz. Full test 299TL ancak randevulu müşteriler için 199TL olarak uygulanmaktadır. Bu yüzden önceden randevu yaptırarak aracın testlerini randevu gün ve saatinde yaptırmak daha avantajlı hale gelmenizi sağlamaktadır. İndirimler ve randevu almak için firmamızı aramanız yeterlidir.

Oto ekspertiz araç testi için birçok farklı kontrol yapılmaktadır. Bu kontroller Motor performans testi, Oto boya kontrol testi, Fren Testi, Araç alt takım kontrolü, Araç süspansiyon testi, Yanal Kayma Testi’dir. Ayrıca bu testleri mobil oto ekspertiz hizmetleri ile istasyon dışında da yaptırabilirsiniz. Mobil oto ekspertiz hizmetinde mobil test aracımız ve deneyimli personelimiz test yapılacak aracın başına gelerek testleri yerinde yapmaktadır. Ankara oto ekspertiz tavsiye listelerinde yer alan firmamız sayesinde aynı şehirde olmasanız bile almak istediğiniz aracın kontrollerini yaptırarak hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Hazırlanan raporlar size mail, posta ya da telefon yolu ile ulaştırılmaktadır. En uygun Ankara oto ekspertiz fiyatları ile araç kontrolünü doğru bir şekilde yaptırmak size bağlı.

Araç oto ekspertiz hizmetlerimizle en iyi hizmeti alacağınız firmamızdan randevu alarak daha uygun fiyatlarla araç kontrolü yaptırabilirsiniz. Araç computest raporu hazırlanarak kontrolü yapılan araç hakkında detaylı bilgi rasyonel değerler ile verilmektedir. Firmamız tarafından verilen araç ekspertiz raporu tamamen ölçüm verilerinden oluşmaktadır. Bu sayede gerektiğinde tekrarlanan testler ile doğruluğu kontrol edilebilmektedir. Bu sayede en doğru sonucu aldığınızdan emin olabilirsiniz. Hem alıcılar hem de satıcılar için en avantajlı durum doğru bilginin elde edilmesi ile mümkündür. Bu yüzden doğru ve tarafsız verilerden oluşan oto araç ekspertiz testlerini çok uygun Ankara oto ekspertiz ücretleri ile gerçekleştiriyoruz.

Benzer Yazılar

Motor performans testi (dyno testi), yol testi, boyalı parça tespiti, araç altı kontrol, araç beyin kontrol, şasi, tavan ve değişen kaporta parçası, rot ve rotil (rotbaşı) kontrolü, aks, amortisor, süspansiyon, motor salıncak, elektronik klima ve klima gazı kontrolü, radyo/teyp, medya player, elektronik camlar, silecek, sunroof kontrolleri, fren, kampana, disk ve tutuş kontrolleri, ön arka dingil kontrolleri ve bilgisayar çıktısı teknik rapor verilmektedir.

soru-icon